Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du har brug for yderligere oplysninger. Er du i tvivl om samtaler med mig er noget for dig eller har du brug for en fornemmelse af mig, tager jeg gerne en telefonsnak med dig om det. 

Tlf: 23417332 
Mail: kontakt@jannasonne.dk

Tirsdag og fredag har jeg samtaler Vestre Alle, 3 1. 2500 Valby. Tag evt linje F eller B til Danshøj station eller bus 26 og gå 500 meter.

Mandag og torsdag tilbyder jeg samtaler Østerbrogade 142, 1.tv. Metrostation Poul Henningsens Plads ligger meget tæt på.

Der er hovedsageligt tider mellem 8.30 og 15. Jeg anbefaler gerne andre terapeuter/psykologer, hvis dette ikke går op med ønsker.

Priser

  • Individuel samtale (60 min)  1000 kr
  • Selvbetalende studerende       800 kr
  • Ledige                                                  800 kr
  • Parsamtale (90) min                 1500 kr

Afbud som meldes senere end kl 12 dagen inden din aftale faktureres med fuldt honorar. Betaling kan være kontant, ved bankoverførsel eller mobilpay (606056). 

Er du medlem af sygeforsikring "danmark" kan tilskud være muligt. Dækning af honorar er muligt, hvis du har sundhedsforsikring via fx Danica, Pensam eller Skandia. Jeg har ikke ydernummer og tager derfor desværre ikke imod henvisning fra læge.

Privatlivspolitik, cookiepolitik og velkomstbrev

Nyttige links